Halusin kuulla sinut yön hiljaisuudessa
Halusin nähdä sinut kuun varjoista
Halusin tuntea tuulissa
Halusin koskea, koskea sinua
Tiesit miten mieleni kaipaa
Tummaan pimeyteen hymyilit
Hain sinut yöstä, unistani saavutin
Olet lähellä tuoksuvana
Tulena minussa, unessani
Selite:
Jos ei elämässä niin unessa voi olla mitä vain
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Todella upea!
Sivut