Hiljaiseen hetkeen säteesi lähetit
Kirkastit sumuisen päiväni sanoilla
Suljin silmäni ja kuuntelin
Sanojesi värit maalasivat minut
Ystäväni tulethan jonain päivänä uudestaan
Säteesi lämpö tuntuu hyvältä
Sanojesi värit...ystävä
Selite:
Ystävyys.....hyvin tärkeä elämässä
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi