Ehjän runon tempas kone
Huitas hitoille riimit runoratsun
Pitäskö kyynel tirasta ihan
Valmiin tekeleen kun vohki
Vuan tätä et vie....
Äkkiä kun tekasen ja eetteriin pukkaan
Kokoan mieleni ja matkustan ajatuksiini
Saturnuksen renkaille istun
Heiluttelen kinttuja hilpeästi
Vai mäniskö plutoon asti ja ulkoiluttas sen
Tykkäisköhän se ?
Selite:
heh..heh... tais runoja lukiessa istunto vanhentua kun läppäs runon kuutamolle...tuo on vaan sille runolle varjo.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi