Yhdessä palassa tämä hetki
Toisessa eilisen kuolema
Odottaako niissä rakkauden retki
Uskaltaisiko huomiseen syntyä?
Mikä aamussa vaanii kutsuu
Haastanko elämän... rakkaudenkin
Pystynkö huutamaan vaiko vaikenen
Löytäisinkö tulevasta..kehyksen
elämääni
Haluaisin olla vielä ehjä särkymätön
Selite:
Ihminen voi hajota ja tyhjentyä vaivihkaa itseltään
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
jotain mikä pisti miettimään. surullisen kaunis.
Sivut