Huuliin kielelle nuoltavaksi
Silmiin katseesta olan yli
Käsiin kosketuksesta, hellyydestä
Mieleen kuiskatuista sanoista
Iholle väreinä läheisyydestä
Tuoksuina hivelee
Sydän supattelee rakkaudesta
Ikävän makeasta
Selite:
Jokainen ikävöi jotain puuttuvaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi