Yön rauhaisa hiljaisuus
Herään viileään viriin
Haaveiden hopeiset langat
Kutovat unien pehmeän peiton
Kietoudun lämpimään tunteeseen
Hymysi kerään tyynyksi
Tuhannet ajatukset sinusta
Yö antaa rakastaa, helliä
Olet lähellä aamuun asti
Selite:
Haaveilun turvaan on niin helppo sukeltaa. Yö hymyilee, yö on tunne, yö on kiinni sinussa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis.
Otsikosta pidin myös paljon.
Herkkä, hellä, lämmin runo.
Ihana ! Upeaa sanojen käyttöä..
kaunis, herkkä, hyvin kirjoitettu. pidän :)
wau niin nätti runo. hymysi kerään tyynyksi > ihana ajatus kyllä. hieno runo.
Kaunis.
Otsikosta pidin myös paljon.
Herkkä, hellä, lämmin runo.
Ihana ! Upeaa sanojen käyttöä..
kaunis, herkkä, hyvin kirjoitettu. pidän :)
wau niin nätti runo. hymysi kerään tyynyksi > ihana ajatus kyllä. hieno runo.
Sivut