Vesipuroina talvi poistuu
kauniit hanget haihtuu
Ajatuksiin ja haaveisiin taltioituna
valkoinen lumi
Raikas puhdas luonto
Ladut, talviset puut
Tuntureilla lapin kuiskaava kaamos
Lähellä hymyilevät kasvot
Pakkaskylmä poski koskettaa
Ihana kihelmöivä tunne
Jään hetkeksi tähän
Kuvaan talvesta
Selite:
Talven hymy ja pakkasen kirpeä hipaisu poskella. Niin ne haaveet liitää
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
todella kaunis runo!
mieleenpainuva kuvaus...hyvä
Hieno.
Kaunis luontokuvaus, ihanan rauhaisa tunnelma runossasi.
kaunis... kohta se lumi sulaa :D
Sivut