Ero menneestä
kipuilevasta karmasta
Onko se väylä iloisiin
yllättäviinkin kohtaamisiin
Kuin Rudolf Koivun satuihin
kipuilevasta karmasta
Onko se väylä iloisiin
yllättäviinkin kohtaamisiin
Kuin Rudolf Koivun satuihin
Selite:
Syysmiitin runo sanoista: väylä, ero, koivu
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut