Se hiton naureskeleva menninkäinen
Taas tunki ovenraosta saunaan
Yöllä siis yöllä parhaaseen uneeni
Viskoi löylyä hampaat irvessä
Heräsin hikeeni ja kuumaan aaltoon
Taas tunki ovenraosta saunaan
Yöllä siis yöllä parhaaseen uneeni
Viskoi löylyä hampaat irvessä
Heräsin hikeeni ja kuumaan aaltoon
Selite:
Syysmiitin runo sanoista: löyly, yö, naurava
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut