Et ole aina ollut
jos oikein muistan
Ehkä vain puoliksi
ehkä et ollenkaan ystävä
Tuskaisena peilistä kuvastun
jos oikein muistan
Ehkä vain puoliksi
ehkä et ollenkaan ystävä
Tuskaisena peilistä kuvastun
Selite:
Syysmiitin runo sanoista: peili, ystävä, tuska
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut