Aika kuluu tiimassa
Ajatukset sumuisina
Itkusta punaisin silmin
tunnen
Polku on kuljettu loppuun
Ajatukset sumuisina
Itkusta punaisin silmin
tunnen
Polku on kuljettu loppuun
Selite:
Syysmiitin runo sanoista: sumu, punainen, polku
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut