aurinko vielä kävi
näyttäytymässä
muutti vastasataneen lumen miljardeiksi tähdiksi...
ja raskasta kuin galaksin keskusta
näyttäytymässä
muutti vastasataneen lumen miljardeiksi tähdiksi...
ja raskasta kuin galaksin keskusta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Täällä on kohtalotovereita
Sivut