Kahvikupin sielu, ymmärtämätön korva, kuulee kaiken, eikä välitä.Omani on säröillä. Kuumat äänet saattavat saada aikaan vahingon. Oikeastaan toivon sitä...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kahvikupin sielu, ymmärtämätön korva, kuulee kaiken, eikä välitä.Omani on säröillä. Kuumat äänet saattavat saada aikaan vahingon. Oikeastaan toivon sitä...