Raadonsyöjät kerääntyvät roviolle. Palavan lihan katku sokeuttaa vielä näkevät, taivas peittyy mustaan savuun. Liekkien pauhu koskee korviin. Kansanmurhan alku,tuho...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Raadonsyöjät kerääntyvät roviolle. Palavan lihan katku sokeuttaa vielä näkevät, taivas peittyy mustaan savuun. Liekkien pauhu koskee korviin. Kansanmurhan alku,tuho...