Addiktio aineettomaan, sydämen narkomania. Tuulessa taipuva savu. Hulluuden ylistys, aistien harmonia, sanassa taipumaton tavu. Rakkaudestansakohan?...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Addiktio aineettomaan, sydämen narkomania. Tuulessa taipuva savu. Hulluuden ylistys, aistien harmonia, sanassa taipumaton tavu. Rakkaudestansakohan?...