Vihreää, mustaa vai keltaista? Ehkä häivähdys verenpunaista? Useimmiten arvoitus ratkeaa liikennevaloissa. Nenän kaivelu on minullekin toiseksi rakkain harrastus...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Vihreää, mustaa vai keltaista? Ehkä häivähdys verenpunaista? Useimmiten arvoitus ratkeaa liikennevaloissa. Nenän kaivelu on minullekin toiseksi rakkain harrastus...