Kynän ääni paperilla;sanojen sulous. Niin kaunista,niin turhaa. Surullista,mutta totta;sokeria sateessa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kynän ääni paperilla;sanojen sulous. Niin kaunista,niin turhaa. Surullista,mutta totta;sokeria sateessa.
Kommentit
raikkaat sanavalinnat, hieno runo!
Sivut