Minä olisin kasipari, ässä, jätkä ja patavitonen. Jos kortit jaettaisiin nyt, sökönä päästäisin...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Minä olisin kasipari, ässä, jätkä ja patavitonen. Jos kortit jaettaisiin nyt, sökönä päästäisin...
Kommentit
No hyvä!
Sen verran pittää hetero ollakkii, ett jätkäparista kieltäötyy.
Sivut