Aikakausia sitten, tuhannesta elämästä toinen. Nuoruuden innosta surmasin luojani, teräni ei enää ruostu.Ikuisesti kuollut kuolematon...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Aikakausia sitten, tuhannesta elämästä toinen. Nuoruuden innosta surmasin luojani, teräni ei enää ruostu.Ikuisesti kuollut kuolematon...