Minä tulin. Vaikka et sitä huomannut. Istuin seurassasi tuntikausia. Emme koskaan sanoneet sanaakaan,olimme ilmaa toisillemme. Hengitysäänet.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Minä tulin. Vaikka et sitä huomannut. Istuin seurassasi tuntikausia. Emme koskaan sanoneet sanaakaan,olimme ilmaa toisillemme. Hengitysäänet.
Kommentit
Tässä on sitä Jotain, sanoinkuvaamatonta. . .
Sivut