Tuskanhiki tupeena, hiukset hulmuten, Nukkumatti, hiekkaa heittävä pelle, ohittaa minut taas. Ei naurata, katseella seuraan...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Tuskanhiki tupeena, hiukset hulmuten, Nukkumatti, hiekkaa heittävä pelle, ohittaa minut taas. Ei naurata, katseella seuraan...
Kommentit
Koskettavvoo tekstijä!
No ohan niitä unettommuuvvevn aeheottajija jos jotakii, vuan särkyje kanssa taestelemine unta vastaan on hermoja rassoovoo.
Sivut