Mustempi kuin mieleni? Synkempi kuin ajatukseni? Kuolemaakin lopullisempi? Elämää arvokkaampi? Tuhkastansa aina nouseva. Ilman pahaa emme tietäisi hyvästä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Mustempi kuin mieleni? Synkempi kuin ajatukseni? Kuolemaakin lopullisempi? Elämää arvokkaampi? Tuhkastansa aina nouseva. Ilman pahaa emme tietäisi hyvästä.