Hukkasin sanat kuun pimeälle puolelle. Talveton lumi sataa tuhkana artikulaationi raunioille.Kireä äänettömyys pesii pääkoppaan. Aika puhua totta...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Hukkasin sanat kuun pimeälle puolelle. Talveton lumi sataa tuhkana artikulaationi raunioille.Kireä äänettömyys pesii pääkoppaan. Aika puhua totta...