Taistelu on ohitse. Savuavat rauniot kytevät horisontissa. Sudet tulevat. Lopettaen kauan sitten aloitetun. Miksi? Kukaan ei enää muista...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Taistelu on ohitse. Savuavat rauniot kytevät horisontissa. Sudet tulevat. Lopettaen kauan sitten aloitetun. Miksi? Kukaan ei enää muista...