elämän ilosta naururypyt
suruista seitsemän täyttä mappia
täyteen kirjoitettu,tulta odottaen
nuotiossa muutakin tulenarkaa
raapaistu tulitikku valaisee pimeyden..
jätän taakkani taakseni
peilissä hymyilevät silmät
no, naururypyt vähän korostuvat..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hienoa tunnelmointia
Mukava, hyvä runo
Hienosti tarinoitu, pidän
Elämänmakuinen ja -tuntuinen. Ihastuttava!
Tämä on hyvä! surut ja murheet nuotioon vain!
Ihana.
Voisipa unohtaa murheet ja vain lisätä kasvoille naururyppyjä. :)
Ihana taivaspaikka, hymyilevät silmät täälläkin peilissä :)
Sivut