Tanska toissayönä..
Ukraina ja lähi-itä tänään..
Kiinalainen sananvapaus
Afrikan sarvi,Kreikkalainen taloudenpito..
Poliitikot..
Paikka minne lähettäisin suurimman osan ihmisistä nyt
Timbuktu
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi