päivä kuin päivä
Philip IV määräsi huonoimman
Frigga antoi sille nimen
judas numeron..
jos kuukausi alkaa aurinkoisesti sunnuntailla...
Philip IV määräsi huonoimman
Frigga antoi sille nimen
judas numeron..
jos kuukausi alkaa aurinkoisesti sunnuntailla...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ainakin paraskavedekatriaphoobikoiden mielestä :D
Sivut