Kun päivä on kulunut umpeen
kotiin palatessa
ovella vastassa turvalleen kaatunut astronautti
ja mätäneviä mehikasveja
huokailen, ettekö pärjäilisi keskenänne,
te tavarat
kaaos palaa kuitenkin
tänään on yksiluontoisten päivä
kuppini on juotu jo tyhjäksi
maailma pelastettu loppuun
nyt hetken
ottaisin yksisuuntaisesti vain vastaan
oveni on kyllä tänäänkin auki
se on ainoastaan kovin raskas
Sopiiko,
että otat syliin
ratkotaan sitten, kun annettavaa on
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut