Jo sammuneiden
muistukkeiden hälve
käy aamun edestä
kompastellen, varpustellen,
käy kuitenkin
ja kohta vähemmän kipeää
Häiveettä vielä,
mutta sarastuksen kuisketta
itseltä pyytäen
vala edes valmiiksi
avaimet kolmeen kehon kohtaan
vaikket niitä koskaan antaisi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut