Tyyni aamu
meri hengittää rantaan
kajoa vasten
saapuvat satakieliset linnut
huomen hyväilee lempein käsin
veden ja maan saumaa
silittyvät kosteassa hiekassa
eilisen leikit
ennen muiden heräämistä
jalkapohjieni ääriviivat
saavat koko maiseman itselleen
omani sarastus
saapuu hiljaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi