Ensimmäinen

Runoilija SemiKatsy

Haluaisin vain
että olisin sinulle aina 
ensimmäinen


Niinkuin niissä kirjoissa
Joissa päähenkilö rakastuu 
Niin tulen palavasti
Ettei kellään muulla ole enään merkitystä

Olisiko se liikaa vaadittu?

Olla aina ensimmäinen

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan hieno runo!
Kiitos 😊
Koskettavaa, joillekin joku voi olla ensimmäinen.
Kun vain kokisi itse olevansa jollekin se ensimmäinen.. 
 

Käyttäjän kaikki runot