Paikoillaan

Runoilija SemiKatsy

Tuntuu että ollaan pysähtyneitä
ajassa
Paikoilleen jämähtäneitä
mikään ei liiku
Paitsi mieleni

Kulkee polkuja joita en välttämättä sen haluaisi kulkevan
pysähdyksissä ajassa

Hetkessä
kuin unessa
Jossa näin vain takin peittävän käsivartesi

Kunnes 

Huokaus

Herätys! 
Selite: 
Okei nyt tuli erikoinen runo mun päästäni. Ei todellakaan sitä mitä halusin alunperin mutta aina ei voi valita mitä sieltä mielen sopukoista löytyy 😬
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upea runo, antaa mielen kuljettaa, se kannattaa.
 

Käyttäjän kaikki runot