Kellua

Runoilija SemiKatsy

Kellun vain 
Ajassa 
Paikassa 
jota kodiksikin joskus kutsuin 
Kellun vain 
Ja mietin
voisiko kaikki olla toisin?
Kellun vain 
ja toivon että jotain tapahtuisi 
Pieni tuulen puuska 
Tien viitta
Tai myrskyn silmä, 
mitä tahansa!
Jotta voisin jälleen,
Kellua vain 
Paikassa jota kodikseni voisin kutsua.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvältä koskettavaa kerrontaa.
Hyvä että kosketti, kiitos kommentista 😊
 

Käyttäjän kaikki runot