Miksi?

Runoilija SemiKatsy

Miksi annoin
teidän rikkoa minut?
Miksi päästin
teidät ihoni alle?
Miksi edelleen
välitän siitä mitä muut ovat mieltä

Minusta

Enhän enään tunne edes teitä
Ettekä te koskaan tuntenut minua
Ja silti annoin teille luvan
Hajoittaa

Minut
Selite: 
Vihasta itseä kohtaan siinä että on antanut muiden satuttaa niin paljon että vieläkin ne haamut piinaavat.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Luottamus täytyy ansaita, ja on ikävää, kun se särjetään. Haikea runo ja samaistuttava. Pidin kovasti!
Ei kannata liikaa muistella menneitä, toivottavasti tulevaisuus on valoisa.
 

Käyttäjän kaikki runot