Kuvitelmaa

Runoilija SemiKatsy

Taas satutan itseäni 
haaveilemalla susta
Taas satutan itseäni 
kuvittelemalla meidät yhdessä
Taas satutan itseäni
näillä ajatuksillani

Taas satutan meitä
luulemmalla että toisin olisi paremmin. 

Taas satutan
koska en osaa päästää irti 
Kuvitelmistani.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Omissa kuvitelmissa voi ajatella mitä vain, silloin voi satuttaa vain itseään.
Sama ajatus mitä itellä.
 

Käyttäjän kaikki runot