Minä

Runoilija SemiKatsy

Jos nyt lähtisin 
ikävöisitkö minua?
Jos en huomenna heräisi 
itkisitkö vuokseni? 
Jos minua ei olisi
keksisitkö minut? 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Keksisin ehdottomasti sinut! Ihana runo!
Kiitos 😊
Hyviä kysymyksiä, toivottavasti tulee myönteisiä vastauksia.
Toivottavasti! Kiitos kommentista 😊
 

Käyttäjän kaikki runot