Hetken

Runoilija SemiKatsy

Tänään taas hetken aikaa
Unohdin
Tänään taas hetken aikaa
Mietin
Tänään taas hetken aikaa 
Kaipasin 

Enemmän kuin aikoihin

Kenelle nyt soittaisin?


kun sinua ei enään ole. 

Hetken taas kaipasin

äitiäni 💔
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Syvältä koskettavaa, kaipaus on kaihoisa ja herkkä tunne.
 

Käyttäjän kaikki runot