Ote

Runoilija SemiKatsy

Pidät minua otteessasi
tietämättäsi sitä 
Aika parantaa 
Mutta entä jos
aikaa on mennyt jo
liikaa?

Vaikka kuvittelen etten enään ajattelisi sinua
Löysit taas tiesi uniini
Aika parantaa 
niin aina sanotaan


Pidät otteesaasi, ethän siis päästä enään irti? 

 
Selite: 
Inspiraationa jälleen laulun sanat kappaleesta Aika-Miikka
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kyllä aika todellakin hyvin usein parantaa.
 

Käyttäjän kaikki runot