Olin jo silloin rikki
edelleenkin säröillä
liimattuna ehjäksi
teipattuna,
voisinko mieleni pakata
kuplamuoviin
pahvilaatiikkoon,
elämäni kaappiin
Selite:
Arkistojen kätköistä löytynyt runo.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit