Kaipaus

Runoilija SemiKatsy

Kaipaan 
niitä hentoja kosketuksia
Kaipaan 
niitä sanoja joilla kosketti
sieluani
Kaipaan
niitä aikoja kun ei tarvinut sanoja
Kaipaan 
vanhaa meitä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaipaus on hyvin kaihoisa tunne, jota hyvin moni joskus tuntee.
 

Käyttäjän kaikki runot