Roikkua kiinni

Runoilija SemiKatsy

Jälleen näin unta
susta
musta
meistä
Tällä kertaa ymmärsin
se olenkin minä
joka roikuu sussa
Kuvitelmassa 
sinusta
minusta
meistä

Enkä jaksaisi tätä enään itsekään

Miksi en siis voi päästää irti?

Vaan roikut mun mielessä silti ❤️
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

No mikäpä voisi olla pielessä kun vann on ote joka pitää takiaisen tavoin :) kauniita uneja sulla
Rakkaus ei vain jostakin syystä pääse loppumaan.
 

Käyttäjän kaikki runot