Aika jota ei ole olemassa, ikuisuus tulee kohti. Muistakaamme silloin, itkunakin valo puhdistaa, luo uudet taivaat ja uuden maan.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 5.11.2022 14:01 Star Itkemisen pitäisi kuulua aivan jokaisen elämään. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 5.11.2022 15:02 artojohannes Niin todellakin, maailmankaikkeudessa ei ole aikaa. Se on vain keksitty meille ihmisille siksi, että voimme aikatauluttaa. Me vain tarvitsemme järjestystä ja kehyksiä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 5.11.2022 17:56 Maisha Upea. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut