Miten varoen elämmekään
vaalien
saippuakuplaamme,
niin kallista meille.
Silmät sameina
ihailemme säihkettä
ja värien loistoa,
nähden vain sisäpinnan.
Elämä on niin hauras,
todistelemme
itsellemme
eläen illuusiossa,
sokeina ihmeille
kuplan tuolla puolen.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut