On hämärää
on silmieni eteen tullut sumuverho
joka ei poistu hetkeksikään
Kenelle avautuisin, kenelle kerron
kun en tunne täällä yhtäkään
Jossain haitari soi niin kauniisti
ja ihmiset tanssii, ihmiset tanssii
Minä vain itkeä haluaisin
Yö tullut on
eikä enää haitari kauniisti soita
enkä kuule nauruakaan
Tahtoisin uneen ja nähdä unia ihanoita
tahtoisin nähdä vain unta
Unessani vuorille taas juoksisin
ja hänet löytäisin, hänet löytäisin
joka minut syliinsä ottaisi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi