Vain nämä
Ylläni on taivas
jalkojeni alla maa
enkä voi kuin pelätä
että kaikki kaunis hajoaa
Vain nämä kädet
tämä runoileva pää
Siinäpä koko kattaus
tarjolla ei yhtään enempää
Tai löytyy sydän
se osaa rakastaa
toista herkkää sielua
joka vielä etsii armastaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi