Sydämelleni kiitos
Voi sydän parkani
kun olet niin kovin lujilla
rinnassani mun
En voi muuta kuin ihailla
miten kestät kaiken
vuoksi ikälopun
Tahtoisin niin kovin
rakasta sydäntäni säästää
ja antaa sen levätä
mutta välitä et mistään
ja jokainen aamu
iloisesti herätät
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi