Olen kuollut
Minä olen kuollut
en ole elänyt enää aikoihin
Nämä runotkin kaikki
on kuolleen käsialaa
ei niissä ole mitään elävää
Toivokin on kuollut
samaan aikaan kanssani
Me olimme aina yhdessä
ja uskoimme elämään
joka lupasi kaikkea hyvää
Nyt on vain kylmä hauta
ei runotkaan auta
eikä edes sikanauta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut