Niin paljon pahaa
ja myös hyvää leijuu
mielen syvyyksissä
--------
Ei hyvyys vieläkään
osaa muuta kuin
kääntää poskeaan,
antaa anteeksi,
koska pahaa tekevät
eivät tienneet
pahuutensa määrää
ja silti
--------
Hyvyyden
hartioilla lepää jälleen
koston lyijyn raskas taakka
Ei pahuus saa jatkua,
se on tuhottava
ja tuhon on oltava suuri
Niin suuri, ettei pahuudesta
jää jälkeäkään!
Me voitamme pahuuden
ja jäljelle jää
mitä jää...
--------
Ei hyvää tehdä
tekemällä pahaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut