Vuosien kirjo takanani
ohjeita tielleni lennättää,
miten elän tästä eteenpäin
kuinka virheiltä välttyisin
Jokainen vuosi painottaa
oman vuotensa epäkohtia
ja olen ohjeista kiitollinen,
mutta ei ne paljon auta
On tämäkin vuosi jo näyttänyt ettei ole paljon apua muistella,
miten tein silloin, koska maailma on niin muuttunut
Koko elämäni on kuin
pitkä rivi käsisahan hampaita,
jokaisessa on omat särönsä
ja ne muokkaavat elämääni
En tiedä kuinka monta
hammasta on vielä jäljellä
ja millaisia säröjä on tulossa,
ne on vaan otettava vastaan
Tuli mitä tuli niin eletään,
vaikka se tekisikin kipeää
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi