Poijan pakana
Maailmalta kantautuu huhuja
kanojen joukkokuolemista..
Kanafarmari Muna Päivässä
tehtaan edustaja,
onko teillä ollut kanojen
joukkokuolemia?
'Jo vain on yksi ollunna reilu
viikko sitten kun vanhin poijan
pakana astui kanan päälle ja
pakkohan se oli lopettaa kun
ei sen munimisesta olisi enää
niin vaivasena mitään tullunna
No olihan se iso menetys kun
niin hyvin hyvin munivan kanan
päälle poijan pakana astui
ja kyllä meidän mamma otti
sen tiedon hyvinkin raskaasti
mutta on kyllä jo toipununna'
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi